Zoeken naar zwarte labrador pup

 
zwarte labrador pup
PUPS www.labradorsuithetbetuwseveld.nl.
Rond 6 oktober 2013 verwachten wij zwarte en Bruine pups van Mo. Mo begint al lekker dik te worden, vol spanning wachten wij op haar eerste nestje. De vader is de hele mooie super lieve reu, Vasco vd Romi's' Hoeve. 15 september is hij op de show van de NLV 1ste geplaatst in zijn klasse. Als u voor een pup in aanmerking wilt komen kunt u een mail sturen via de contact pagina. Met daarin uw gegevens en 1ste en 2de voorkeur qua kleur en geslacht. Als de pups geboren zijn krijgt u een geboortebericht. Pups Demi x Max. Op 11 Mei zijn bij ons 6 mooie labradorpups geboren. Alle pups van Demi hebben een nieuw baasje. De moeder is Demi, een zeer lieve en betrouwbare hond. Zij is bij ons geboren uit onze eerste labrador Kim.
VPN Service
Enter The Lab.
Een hond in huis? Een pup van ons? Wat doen wij? Kleuren en genetica. De Labrador is erkend in drie kleuren: zwart, geel ook wel blond, deze kleur kan in de praktijk variëren van crèmekleurig tot vossenrood en chocoladebruin ook wel chocolate of leverkleurig.
nilfisk-shop.nl

Rond de leeftijd van 6 weken worden de pups door een medewerker van de Raad van Beheer gecontroleerd en gechipt. Verder krijgt u bij de pup natuurlijk de stamboom, een DNA-afstammings bewijs, Europees paspoort, een puppypakket en een uitgebreide puppybegeleiding. Bij het fokken van de labrador retriever staat bij ons een uitmuntende gezondheid en een vriendelijk/stabiel karakter bovenaan.
SEO
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
rijinstructeur
Verwachte nestjes JoJaMaCo's' Hof.
Hier bij de Jojamacoshof.: Wij verwachten in oktober 2017, hier bij de JoJaMaCoshof zwarte en bruine pups. dit nestje is niet meer mogelijk. Extern bij andere fokkers die hun teefje hier hebben laten dekken.: Onze reuen kunnen in de komende maanden ook vader gaan worden van externe nestjes. Deze nestjes worden dus geboren uit onze eigen zeer gewaardeerde reuen en uit de op gezondheid geteste teefjes van collega fokkers. Alle pups die uit deze combinaties worden geboren voldoen aan de laatste eisen van de rasverenigingen Labrador Kring Nederland LKN en ook van de Nederlandse Labrador Vereniging en tevens de Raad van Beheer. Deze externe geboortes worden verwacht in oktober, november en december 2017 in de kleur blond, bruin en zwart. Inschrijven op externe nestjes is mogelijk. Schrijf u via het contactformulier in en ontvang de nadere informatie. Wilt u meer info over de nestjes of de externe nestjes, mail dan even op ons contactformulier a.u.b. Op de Reserveringslijst. Over de aanschaf van een pup is al heel veel geschreven, u kunt er veel, zo niet meer dan alles over vinden op het internet.
Optie
Nederlandse Labrador Vereniging.
Indien u een pup te koop wordt aangeboden uit een nest dat niet op de puppylijst staat vermeld, kunt u contact opnemen met de Algemene Begeleidingscommissie van de Nederlandse Labrador Vereniging. Wij kunnen dan voor u controleren of de u aangeboden pup volgens de regels van het NLV-fokreglement is gefokt en de ouders van dit hondje derhalve voldoen aan de door de NLV gestelde gezondheidseisen.
Van Meinweg.
Wij fokken gemiddeld eenmaal per jaar een nestje labrador pups met heel veel liefde, zorg en aandacht. Onze ervaring op het gebied van gezondheid en opvoeding willen wij graag met u delen. Wij fokken volgens de regels van de LKN en NLV.
Puppyplaats.nl Labrador Retriever pups aangeboden.
Hooge Mierde NB. roodblonde labrador pup, beide ouders zijn aanwezig. Eind april zijn er bij ons labrador pups geboren. Er is nog 1 reutje met een roodblonde kleur beschikbaar, op volwassen leeftijd wordt hij bijna voskleurig, een kleur die je bijna nooit tegen komt. hij is 3x gevaccineerd, ontwormd, gechipt en heeft zijn Rabies vacc. Eind april zijn er bij ons labrador pups geboren. Er is nog 1 reutje met een roodblonde kleur b. Eind april zijn er bij ons labrador pups geboren. Er is nog 1 reutje met een roodblonde kleur beschikbaar, op volwassen leeftijd wordt hij bijna voskleurig. 15 september 2017. Hondenpenningen van Puppyplaats. Allerlei kleuren en modellen, groot assortiment en kleine prijzen. Gratis gegraveerd gratis verzending! Allerlei kleuren en modellen., groot assortiment en kleine prijzen. Labrador pups 100% Belgische hondjes. Op zoek naar een Labrador? Onze puppies zijn geboren! Choco bruine pups, en zwarte Beschikbaar vanaf 9/10/2017 De pups zijn gevaccineerd, ontwormd, hebben hun paspoortje, en microchip.
zwarte labrador pup mok Spreadshirt.
Valt normaal uit. zwarte labrador pup. zwarte labrador pup. Tags: zwarte, schattig, pup, mooi, lief, labrador, klein, hond. Probleem met rechten of het kinderslot? Meer designs van. Meer Mokken toebehoor. Zwarte Labrador Zwart Schattig Mooi Liefhebben Hond Silhouet Pup Klein.

Contacteer ons